Заспокійливий чай HiPP у гранулах, 200 г
- Немає в наявності
- +380 (50) 998-93-70
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 20:00 Вівторок 09:00 - 20:00 Середа 09:00 - 20:00 Четвер 09:00 - 20:00 Пʼятниця 09:00 - 20:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя 09:00 - 18:00 * Час вказано для регіону: Україна, Чернівці
- +380 (68) 582-91-58+380 (50) 998-93-70Людмилавул,Ясська,13, Чернівці, Україна380509340783+380509989370
У перші кілька років карапузи ведуть дуже активний спосіб життя: вони щодня досліджують і дізнаються тисячі речей. Крім того, психіка в діток ще не сформована належним чином, тому вони часто страждають від перепадів настрою та зайвої збудливості.
Заспокійливий чай HiPP (Хіп) містить натуральні екстракти меліси, ромашки та липкого кольору, з ним малюкові легше впоратися з емоціями впродовж дня, він легше засинає й спокійно спить усю ніч. Чудово підходить як малюкам, так і старшим дітям. Трави для дитячих чаїв HiPP збираються в період своєї максимальної корисності, використовуються тільки найцінніші частини рослин.
Підходить для малюків від 2 місяців, його також можна давати дітям старшого віку.
Не містить ГМО, штучних барвників і консервантів, без глютену та цукру.
Застосування: дітям до 3 місяців життя — до 50-100 мл/добу, невеликими порціями між годуваннями; під час грудного вигодовування чай краще давати з ложечки (1 ч. л. = 5 мл напитка)
- дітям від 3 до 6 місяців — до 150-200 мл/добу
- дітям від 6 до 12 місяців — до 250 мл/добу
- старшим дітям — за потребою
Вказана кількість напою є орієнтовним.
Спосіб приготування: Одну повну чайну ложку "Заспокійливого чаю" HiPP (4 г) додати до 100 мл кип'яченої теплої води. Після перемішування напій готовий. Готуйте завжди свіжі порції чаю. Не підсолоджуйте. Забороняється використання води з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Склад: декстроза, екстракти липкого кольору 4,9% і меліси4,0%, натуральний ароматизатор лимонної трави, екстракт ромашки 0,5%.
Виробник: HiPP
Порада: Перед вживанням порадьтеся з Вашим педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.